Pizzeria Seba

Bistro Terasa, Evenimente

Pizzeria Seba a început de la o afacere de familie şi treptat a ajuns să mulţumească toate gusturile clienţilor. Bucătarul Seba aduce pe mesele dvs preparate gustoase, bazate pe reţete autentice din Italia şi ingredientele de cea mai bună calitate.

Pentru  tu  te relaxezi împreună cu familia şi copii, în timpul perioadei calde avem deschisă terasa aflată în curte închisă, astfel  puteţi avea tot timpul copii aproape de voi şi în siguranţă.

Urmează un eveniment special pentru ţine? Alege  petreci alături de noi. Îţi stăm la dispoziţie cu două săli ce pot găzdui până la 30 persoane precum şi o terasă de 40 de locuri şi putem oferi o paleta variată de preparate culinare, vinuri, bere şi alte băuturi alcoolice şi răcoritoare.

Seara eveniment" Seara de Pizza cu degustare de vinuri"

Ingrediente proaspete

Preparatele noastre sunt făcute din ingrediente fresh, 100% de calitate, pentru un gust deosebit.

Rețete originale

Bucătarul Seba foloseşte o reţeta de aluat unică pentru ca blatul să fie gustos, moale şi mai ales uşor, potrivit oricărui regim alimentar. Descoperă meniul nostru variat și bucură-te de preparate pline de savoare.

Mese Cu Specific

Organizăm mese speciale cu preparate culinare de excepţie. Folosim fructe de mare proaspete, diverse sortimente de pește şi carne, toate asezonate de o selecţie de vinuri din cele mai bune podgorii.

0

Pizza

0

Clienți zilnic

0

Ani de experiență

Galerie imagini

Te invităm să savurezi specialitățile noastre!

Rezervă o masă

Call Now Button0744320701
Livrarea este gratuită pentru o comandă minimă:
VEZI HARTA
– în valoare de 35 lei pentru zonele: MARASTI, INTRE LACURI, GHEORGHENI(capat linie CTP 3 si 33), DAMBUL ROTUND,GRIGORESCU, ZORILOR, BUNA ZIUA, CENTRU. Pentru livrare contra cost in aceste zone se percepe o taxa de 6 lei si un timp de livrare de 120 min. – în valoare de 60 lei pentru zonele: MANASTUR(pana la Praktiker si baza sportiva Unirea – dr. Sf. Ion Nr 2), CALEA BACIULUI(Lidl), EUROPA, BORHANCI, SOPOR (parțial), SOMESENI(pana la podul IRA)
Pentru livrare contra cost in aceste zone se percepe o taxa de 12 lei si un timp de livrare de 120 min.
Timpul de livrare va fi între 40 şi 75 de minute. Timpul de livrare poate suferi modificari in functie de ora, trafic, numarul de comenzi deja receptionate. In cazul in care numarul de comenzi depaseste capacitatea noastra de preparare si livrare ne rezervam dreptul de a refuza preluarea unor noi comenzi. Prima comanda se poate face la 09:00 și ultima comandă se poate plasa până la 21:00 (luni – sâmbătă). Plata se face ramburs, către curier, numerar (putem da rest de la 100 ron , va rugam anuntati daca aveti bani mai mari)

Bordurile pot prezenta urme de arsuri, pot fi chiar carbonizate în proporție maximă de 20%, ca urmare a procesului de maturare, respectiv coacere a aluatului si datorita cuptorului pe lemne.

Ne rezervam dreptul de a face orice modificare , de pret si calitate a produselor care nu mai corespund standardelor noaste, fara a anunta in prealabil.

Cost Ambalaje

* Ambalajul pentru pizza este gratuit.
* Ambalajul pentru paste – 3 lei
* Bol ceramic pentru lasagna/penne – 4.5 lei