Pizza saptamanii: Capriciosa, rasfatata in cuptorul de lemn al lui Seba

in Fără categorie
18 septembrie 2017
by
Niciun comentariu

Am aparut in Gazeta de Cluj! Textul este preluat din articolul pe care il puteti citi la acest link.

Daca weekend-ul a fost punctat de mese în familie sau ieșiri în oraș, nimic nu e mai plăcut într-un început leneș de săptămână decât mâncarea delicioasă preparată cu drag și respect și livrată până la ușa dumneavoastră. Săptămâna aceasta vă recomandăm o pizza delicioasă, una din cele mai populare rețete, pe un blat delicat, și cu un topping generos, pentru a fi savurată acasă sau la birou.

Pizza Capriciosa de la Pizzeria Seba îmbină deja consacrata treime a răsfățului: blat frământat de mâini pricepute – sos de roșii aromat – mozarella care se topește în gură. În plus, șunca și ciupercile sunt coapte împreună într-un duo dinamic, completat de porumb și măsline, pentru un gust care satisface și cele mai acute capricii. Papilele vor fi plăcut suprinse de un ingredient-vedetă, gorgonzola, care completează această rețetă de vis.

Pentru a chema Capriciosa să vă încânte în cel mai scurt timp, tot ce trebuie să faceți este să sunați la 0744320701 sau 0746 162 505 și să-i spuneți lui Seba să pună magia în mișcare. Sau puteți să mergeți direct pe Lalelelor nr. 4 să o savurați de îndată de iese din cuptor.

Call Now Button0744320701
Livrarea este gratuită pentru o comandă minimă:
VEZI HARTA
– în valoare de 35 lei pentru zonele: MARASTI, INTRE LACURI, GHEORGHENI(capat linie CTP 3 si 33), DAMBUL ROTUND,GRIGORESCU, ZORILOR, BUNA ZIUA, CENTRU. Pentru livrare contra cost in aceste zone se percepe o taxa de 6 lei si un timp de livrare de 120 min. – în valoare de 60 lei pentru zonele: MANASTUR(pana la Praktiker si baza sportiva Unirea – dr. Sf. Ion Nr 2), CALEA BACIULUI(Lidl), EUROPA, BORHANCI, SOPOR (parțial), SOMESENI(pana la podul IRA)
Pentru livrare contra cost in aceste zone se percepe o taxa de 12 lei si un timp de livrare de 120 min.
Timpul de livrare va fi între 40 şi 75 de minute. Timpul de livrare poate suferi modificari in functie de ora, trafic, numarul de comenzi deja receptionate. In cazul in care numarul de comenzi depaseste capacitatea noastra de preparare si livrare ne rezervam dreptul de a refuza preluarea unor noi comenzi. Prima comanda se poate face la 09:00 și ultima comandă se poate plasa până la 21:00 (luni – sâmbătă). Plata se face ramburs, către curier, numerar (putem da rest de la 100 ron , va rugam anuntati daca aveti bani mai mari)

Bordurile pot prezenta urme de arsuri, pot fi chiar carbonizate în proporție maximă de 20%, ca urmare a procesului de maturare, respectiv coacere a aluatului si datorita cuptorului pe lemne.

Ne rezervam dreptul de a face orice modificare , de pret si calitate a produselor care nu mai corespund standardelor noaste, fara a anunta in prealabil.

Cost Ambalaje

* Ambalajul pentru pizza este gratuit.
* Ambalajul pentru paste – 3 lei
* Bol ceramic pentru lasagna/penne – 4.5 lei