Termeni şi Condiţii

Termeni şi Condiţii

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Pizzeria Seba (pizzeriaseba.ro).

Acceptand “Termenii si conditiile” acestui site acceptati in mod implicit si CONDITIILE DE LIVREARE SI PLATA.

Site-ul Pizzeria Seba (pizzeriaseba.ro) este operat de societatea SC CARESA CATERING SRL, inscrisa în Registrul Comerțului cu numarul J12/2880/2012. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din această. Vă recomandăm să citiți cu atenție toți termenii și condițiile în vederea folosirii site-ului în cele mai bune condiții.

Efectuăm livrări pe raza municipiului Cluj-Napoca. Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă dacă modul de exprimare al clientului / utilizatorului nu este civilizat și adecvat.

Ne rezervăm dreptul de a decide dacă puntem livra la o adresa stabilită de client /utilizator (exemplu: pe o anumită stradă neasfaltata sau fără acces auto).
In caz de trafic îngreunat, la orele de vârf, ne rezervăm dreptul de a modifică timpii de livrare în funcție de zona sau ne rezervăm dreptul de a nu prelua comenzi.
Gramajele sunt exprimate înainte de procesul de coacere. Produsele conţin alergeni.
Pentru a va putea oferii cea mai bună masă, bucătării noștri au nevoie de timp pentru a pregăti bunătățile dorite. Ne rezervăm dreptul de a modifica timpii de livrare.

UTILIZATOR
Reprezintă persoană care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului site, îndeplinind toate cerințele procesului de inregistrare.

UTILIZAREA SITE-ului
Utilizarea site-ului se face pe propria răspundere a utilizatorului.
Informatiile publicate pe site-ul nostru sunt informații de interes general despre compania noastră, produsele comercializate de această, cât și alte informații considerate de compania noastră că fiind de interes pentru utilizatori. Informațiile sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Compania noastră este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia. Atenție: fotografiiile pot avea caracter informativ; sunt cu titlu de prezentare.

Utilizatorul are obligația de a respectă toate drepturile de proprietate intelectuală ale companiei noastre, prevăzute de legislația în vigoare. Utilizatorul se obligă să acceseze și să utilizeze site-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord să nu afectați și interferati în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Administratorul Pizzeria Seba (pizzeriaseba.ro) face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). SC CARESA CATERING SRL nu garantează pentru acurateţea sau integralitatea conţinutului acestui site.

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezența declarați că va asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, va sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. Pizzeria Seba (pizzeriaseba.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Pizzeria Seba (pizzeriaseba.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori si administratorii Pizzeria Seba (pizzeriaseba.ro) sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța, în conformitate cu legile române în vigoare.

Administratorul site-ului Pizzeria Seba (pizzeriaseba.ro) isi rezervă dreptul de a modifică în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului, accesând link-ul “Termeni şi condiţii” în orice moment, aflat în josul fiecãrei pagini a site-ului Pizzeria Seba (pizzeriaseba.ro). Dacă nu sunteţi de acord cu aceste condiţii şi termeni de utilizare, nu ar trebui să utilizaţi prezentul site www.pizzeriaseba.ro. Vã sugerãm citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor.
Dacă aveți întrebari sau nelămuriri în legătura cu acești termeni de utilizare, nu ezitați sa ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email pizzaseba@yahoo.com

 

Call Now Button0744320701
Livrarea este gratuită pentru o comandă minimă:
VEZI HARTA
– în valoare de 35 lei pentru zonele: MARASTI, INTRE LACURI, GHEORGHENI(capat linie CTP 3 si 33), DAMBUL ROTUND,GRIGORESCU, ZORILOR, BUNA ZIUA, CENTRU. Pentru livrare contra cost in aceste zone se percepe o taxa de 6 lei si un timp de livrare de 120 min. – în valoare de 60 lei pentru zonele: MANASTUR(pana la Praktiker si baza sportiva Unirea – dr. Sf. Ion Nr 2), CALEA BACIULUI(Lidl), EUROPA, BORHANCI, SOPOR (parțial), SOMESENI(pana la podul IRA)
Pentru livrare contra cost in aceste zone se percepe o taxa de 12 lei si un timp de livrare de 120 min.
Timpul de livrare va fi între 40 şi 75 de minute. Timpul de livrare poate suferi modificari in functie de ora, trafic, numarul de comenzi deja receptionate. In cazul in care numarul de comenzi depaseste capacitatea noastra de preparare si livrare ne rezervam dreptul de a refuza preluarea unor noi comenzi. Prima comanda se poate face la 09:00 și ultima comandă se poate plasa până la 21:00 (luni – sâmbătă). Plata se face ramburs, către curier, numerar (putem da rest de la 100 ron , va rugam anuntati daca aveti bani mai mari)

Bordurile pot prezenta urme de arsuri, pot fi chiar carbonizate în proporție maximă de 20%, ca urmare a procesului de maturare, respectiv coacere a aluatului si datorita cuptorului pe lemne.

Ne rezervam dreptul de a face orice modificare , de pret si calitate a produselor care nu mai corespund standardelor noaste, fara a anunta in prealabil.

Cost Ambalaje

* Ambalajul pentru pizza este gratuit.
* Ambalajul pentru paste – 3 lei
* Bol ceramic pentru lasagna/penne – 4.5 lei